Reviews


Hannefrone Forier - augustus 2022

"Elke is een hele lieve, grappige en begripvolle coach die zonder oordeel naar je luistert. Bij de eerste sessie moest ik al snel wenen en Elke gaf mij echt de tijd en de ruimte om mij te herpakken en het wel of niet te vertellen. Dat het niet altijd hoeft geeft ook veel rust. Ze helpt mee nadenken hoe het beter kan, waar ik naartoe wil. En ze moedigt vooral ook aan waar je goed mee bent en wat je wilt bereiken...."

[klik op de knop om de volledige review te lezen]

Lees volledige review

woman sitting on brown rock

Alexandra B. - 2021

"Zo mindblowing en heftig, puur en echt. Elke, dank u. Dankbaarheid is iets wat ik voel als ik terug denk aan mijn coaching periode en veel kracht en liefde. Het is ongetwijfeld super fijn en mooi traject geweest. Jij bent TOP!" 

Lees volledige review

Vanessa Theunissen 2021

Dankzij haar coaching heb ik de stap kunnen zetten om zelfs ook kleine conversaties te houden als er iets op mijn maag ligt. Dit helpt me enorm vooruit in het leven, zowel privé als professioneel.

Jessica Moermans 2022

Wat je doet heeft echt impact. Ik vond het vooral een meerwaarde dat je de bal heel vaak terug kaatst en dat ik dan bij mezelf moest gaan kijken/zoeken naar het antwoord. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen!

woman in white long sleeve shirt and blue denim jeans

Farah Vandewal 2022

Ik heb loopbaancoaching bij haar gevolgd. Er zijn alleen maar mooie dingen uitgekomen. Eerst gaat Elke opzoek met jou naar "jezelf", jezelf leren kennen, wat vind ik belangrijk en waar ben ik naar opzoek. En alles wat eruit is gekomen was ook op mijn lijf geschreven.

Lees de volledige review