UNPLUG

INTUÏTIE COACH

In vier stappen naar een leven

waar die innerlijke sprankel
zodanig straalt dat het
je omgeving verlicht ✨.


DAT WIL IK 

Waarom wij ons klein en gevangen voelen

Zolang we ons focussen op het externe (meningen/gedragingen/zorgen van anderen) zal ons leven voortdurend in teken staan hiervan. Uit angst om te verliezen, houden we onszelf klein en doen we er alles aan om aan de (veronderstelde) verwachtingen te voldoen. Door angst als onze grootste raadgever te zien, blokkeren we ons innerlijk potentieel en hebben we continu het gevoel geleefd te worden. D.m.v. intuïtie coaching help ik je terug op pad.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • je eigenwaarde niet langer liet afhangen van externe validatie? 
  • zelf verantwoordelijk was voor je gevoel van veiligheid en verbondenheid?  
  • je niet langer liet leiden door angst maar keuzes zou maken die voortvloeien uit een gevoel van liefde en vertrouwen?
1.Laten we kennismaken

Ruimte, vertrouwen, rust en ongedwongenheid zijn vier waarden die hier centraal staan. 

In een veilige omgeving krijg jij de ruimte om je verhaal te doen en/of je vraag te stellen. Als het voor jou de eerste keer is dat je je verhaal met iemand (extern) deelt, kan dat spannend aanvoelen. Ik geef je de nodige ondersteuning indien jij je veilig genoeg voelt. Zo niet, is er altijd de ruimte om er gewoon te zijn. 
Hier is niets dat moet, niets dat van jou wordt verwacht. 

2.Jouw unieke pad

Wanneer we jouw hulpvraag van dichtbij hebben bekeken, gaan we samen exploreren hoe jouw gewenste bestemming eruit ziet. Dit zal onze wegwijzer zijn doorheen jouw coaching. 

Je zal merken dat er geen eenduidig pad is. In de jungle van het leven, zullen we obstakels tegenkomen waar we doorheen moeten. Als aangestelde rechterhand, sta ik naast je bij de onvermijdelijke uitdagingen.


3.Meer jij

 De focus van de coachingsessies zullen gericht zijn op jouw innerlijke kracht. Door de aandacht, die bij velen naar buiten gericht is, terug naar binnen te richten, leer je opnieuw vertrouwen op je innerlijke wijsheid.  Het doel hiervan is om je gevoel van veiligheid, zelfacceptatie en -liefde langs binnenuit te versterken waardoor je sterker voelt dan ooit. 

4.Een mooier leven

Naargelang je zelfontwikkeling vordert en je minder afhankelijk bent van de bevestiging van anderen, zal je merken dat externe gebeurtenissen minder vat op je hebben. Je maakt keuzes vanuit een gevoel van vertrouwen en liefde waar je je minder laat leiden door angst. Hierdoor ben je niet langer een verlengde van een ander maar eentje van jezelf. 

My offer


Mijn missie is om jou terug in contact te brengen met je innerlijke zelf waarbij je een gevoel van veiligheid, verbinding en zelfwaarde van binnenuit weet te versterken.

Coaching

Laat je niet langer leiden door angst maar leef vanuit vertrouwen en liefde. 

Ja, ik wil graag een afspraak!

Wat is de investering?

5 weeks coaching

Tijd om die innerlijke sprankel in jezelf te ontdekken, te voeden en te verspreiden.

Heb ik recht op loopbaancheques?

Wat als ik geen recht heb op loopbaancheques?

Get inspired


Hier deel ik gratis tools, oefeningen en persoonlijke verhalen. 
Ik hoop hierbij enkele van je uitdagingen lichter te maken.

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

About myself


Misschien ken je me door mijn Instagramaccount of misschien werd je doorverwezen. Hoe dan ook is het zeker leuk om te weten wie er achter U.nplug zit!

Ik ben Elke Jordens, een bewuste en trage levensgenieter die streeft naar integriteit en authenticiteit. Twee waarden die diep ingeburgerd zitten en die ik meeneem in mijn missie als coach.

Binnen mijn praktijk richt ik mij op voornamelijk dames en heren die opzoek zijn naar een gevoel van veiligheid, verbinding, (zelf)vertrouwen en eigenwaarde. Zij aan zij gaan we samen opzoek naar manieren die bij jou passen om die innerlijke kracht te vergroten. In de jungle van het leven sta ik aan je zijde om samen de onvermijdelijke obstakels te trotseren. 

Learn more...


Follow me on Instagram for more inspiration