Lisa Jaenen 2023

"Voor ik besloot om coaching te volgen was mijn grootste angst dat ik mijn hele leven ging moeten omgooien. Anderzijds had ik ook een angst dat ik geen antwoord zou vinden op mijn vragen omdat het in het verleden ook al eens was gebeurd dat coaching zich beperkte tot woorden en geen daden. Elke heeft mij laten inzien dat mijn antwoorden in kleine dingen aanwezig zijn. Kleine veranderingen maakte voor mij wel een wereld van verschil. Daarnaast heeft Elke mij telkens aan het werk gezet met oefeningen. De oefeningen hebben mij verder aangezet om mijn doelen of plannen verder uit te werken. Het is de eerste keer dat ik mijn doelen en plannen concreet ben gaan omzetten in acties.

Mijn favoriete momenten waren die waarop ik mezelf beter leerde kennen en de momenten dat ik niet dadelijk een antwoord had en dieper moest gaan zoeken. Ik vond het ook enorm leuk dat Elke een mooie rode draad in mijn leven kon vinden. Telkens sloeg ze de nagel op de kop en wist ze samen te vatten wat ik bedoelde. De manier waarop ze mij begeleidde in het taal geven voor wat ik bedoelde vond ik heel waardevol. Ze hielp mij telkens om naar de juiste woorden te zoeken om iets te beschrijven. Omdat ik iemand ben die denkt in beelden vond ik het moodboard maken ook één van de leukste opdrachten. Dit moodboard is nog steeds mijn dagelijkse reminder voor mijn doelen. Sommige doelen heb ik al echt omgezet in actie.

Elke is een heel authentiek persoon die inspeelt op wat jij nodig hebt. Zelfs tijdens een sessie geeft ze je de ruimte om aan de slag te gaan met wat er op dat moment speelt. Ze is een lief, warm, open en authentiek persoon die coacht in een veilige en vertrouwde omgeving. Ze neemt de tijd om echt naar jou te luisteren zonder de essentie te verliezen.

Dankzij Elke heb ik mezelf veel beter leren kennen vanuit een ander standpunt. Ik neem veel meer tijd om bij de dingen stil te staan. Ik stond amper stil bij hoe iets voor mij aanvoelde waardoor ik hier tijdens de sessies ook niet altijd dadelijk op kon antwoorden. Elke reikte mij oefeningen en tools aan die ik nu nog toepas. Ik heb geleerd om meer in te tunen op het moment zelf. Ik voel ook dat de antwoorden op mijn vragen nooit ver weg waren. Door een aantal kleine veranderingen en inzichten is mijn dagdagelijkse routine op korte tijd al enorm veranderd."