Alexandra B

Als je voelt dat je wilt groeien maar je weet niet hoe, is Elke echt een gids en trouwe houvast. Ze luistert en pusht (in de goede zin van het woord) je om zelf te zoeken naar antwoorden. Concreet wil het zeggen dat wanneer je jezelf afvraagt of je wel goed bezig bent, ze de vraag terug kaatst naar jou. Waarom zou je niet goed bezig zijn? Waarom denk je dat? Kortom, ze zoekt samen met jou naar antwoorden die al in jezelf zitten. Zo mindblowing en heftig, puur en echt. Als je tools nodig hebt of tips om je zoektocht verder te zetten, dan staat ze meteen klaar om je verder te helpen.

grey scarf on the sofa

Elke zorgt dat wat binnenin zit, eruit komt. Ze laat je inzien dat kracht al bij jezelf zit en dat is zo een mooi en warm gevoel. Voor mij persoonlijk heeft dit ervoor gezorgd dat ik zeker ben van mezelf en mijn gevoelens. Dat ik mezelf aanvoel en dat dat ALTIJD juist is. Dat je gevoelens of gedachten er enkel zijn om iets van te leren en je koers bij te sturen. Ze laat je tijdens de sessies goed en thuis voelen, is altijd vriendelijk en geïnteresseerd en neemt ruim haar tijd.

Elke, dank u. Dankbaarheid is iets wat ik voel als ik terug denk aan mijn coaching periode en veel kracht en liefde.  Het is ongetwijfeld super fijn en mooi traject geweest. Jij bent TOP!