Wie is je coach?


Blij dat je er bent!

Elke Jordens  is een  gecertificeerd coach alumni van de Jay Shetty Certification School .  In haar vrije tijd vinden jullie haar terug in de natuur, verzonken in een podcast of genietend van de stilte.

Ochtend- en avondroutines zijn haar stokpaardje en vormen de fundering van haar persoonlijke transformatie in 2019 waar ze de connectie met haar authentieke zelf vond.

Haar leven is niet 180° maar 360° gedraaid. Sindsdien is ze ondernemer, besloot ze dierlijke producten en alcohol te bannen en staat ze iedere ochtend voor de zonsopgang op om aan de beste versie van haarzelf te werken. Ze gaat bewuster door het leven en heeft leren vertrouwen op haar buikgevoel, hetgeen een vrij en energiek gevoel geeft. 

Haar levensdoel is om deze sprankel over te brengen naar jou.

I'TS YOUR TIME TO SHINE!

Ben jij ook klaar om die connectie met jezelf terug te vinden?

Neem contact op of plan jouw gratis intake gesprek in!

Mijn tijdlijn


2022

Ik behaalde het Jay Shetty Certificate! 

Na een jaar lang intensieve training te hebben gevolgd bij The Jay Shetty Certification School mag ik mezelf gecertificeerd coach noemen, opgeleid door de wereldberoemde Jay Shetty en zijn team! 

2021 - ...

Mijn droom werd werkelijkheid

Ik lanceerde U.nplug met als missie jou te begeleiden naar een gelukkig, vrij en ongetemd leven. 

2020

Klaar voor een nieuw hoofdstuk

Ik nam ontslag en schreef me in aan de Jay Shetty Certification School! Klaar om uit mijn comfortzone te komen en er gewoon voor te gaan. Klaar om te groeien, bergen te trotseren, mezelf tegen te komen, te vallen en daarna terug op te staan.

2019 - 2020

Mijn transformatie

Misschien herken je het wel? Twijfelen, ettelijke slapeloze nachten, dagelijkse gespreken met jezelf en de mensen die dicht bij je staan. Ik wilde het horen van anderen. Is dit het juiste om te doen?

Ik bleef wachten op een mythisch toekomstig moment waarop ik mij zelfzeker genoeg zou voelen, over voldoende geld zou beschikken en mij expert zou voelen. And you know what?

Dat juiste moment zou nooit gekomen zijn. Maar dankzij het beluisteren van vele podcasts, (audio)boeken, TED talks, mijn opleiding en meer heb ik besloten om mijn intenties in praktijk om te zetten en nu actie te ondernemen. This is the time.

2018 - 2021

Loopbaan coach

Gedurende drie jaar werkte ik als loopbaancoach waar ik meer dan100 mensen heb geholpen bij o.a. het verwerken van hun ontslag, het heroriënteren binnen hun loopbaan en bij het solliciteren naar hun nieuwe droomjob. 


Volg mij op Instagram voor meer!