Losse coachingsessies


Vrije coachingsessie

87/sessie

+- 90 minuten coaching
(Al wandelend/ in de praktijk/ via Zoom)

  • Je zit vast in je hoofd en voelt niet de vrijheid om er met iemand over te spreken. Of je worstelt met het vinden van antwoorden en voelt dat je hier begeleiding bij kunt gebruiken.

   Wat je kan vinden is een veilige plek zonder oordeel. Er wordt naar je geluisterd en op jouw tempo gaan we opzoek naar inzichten die jou vooruit helpen.  Brainstorm wandelsessie

  87/sessie

  +- 90 minuten wandelcoaching

   • Heb je een bepaald idee maar weet je niet waar te beginnen? Dan kan een brainstorm wandelsessie jou helpen om je creatieve stroom weer op gang te krijgen. Samen gaan we luidop brainstormen waar jij met behulp van gerichte vragen meer inzicht en voeling krijgt met jouw vraagstukken. Het is een sessie die licht werpt op jouw blokkades en drempels en je uitnodigt om groter en vrijer te denken .

    Deze sessie gaat over jouw dromen omzetten in concrete actiestappen. Je gaat geïnspireerd naar huis, met nieuw zelfvertrouwen!

   Kom kennis maken!

   30/1ste sessie

   (In de praktijk/ via Zoom)

    • Coaching is een investering, iets dat voor jou misschien spannend aanvoelt. Voor je investeert in iets, moedig ik je aan om je te informeren en vervolgens naar je gevoel te luisteren. Vertrouw wat je gevoel erover zegt en beslis er dan over. 

     Een kennismakingsgesprek biedt jou de kans om aan te voelen of coaching wel degelijk hetgeen is waar jij naar opzoek bent. Bovendien krijg je meer uitleg over de werking en wordt er ruimte voorzien om vragen te stellen! Je bent heel welkom!

    Coachingtrajecten


    Het U.nplug traject

     397

    5 sessies van +-90 min
     • Wanneer je kiest voor het U.nplug traject, zet je de eerste stap naar een vrijer en rijker leven waar mensen je kennen als iemand die energie en zelfvertrouwen uitstraalt. Je leert jezelf beter begrijpen, hetgeen meer duidelijkheid creëert  over de richting die je uit wilt in het leven en de actiestappen die nodig zijn om dichter bij dit doel te komen.

     Het Next-Level-You traject

     977 

     12 sessies van +- 90 min
      • Dit traject van drie maanden bestaat uit 12 sessies. Het is intensief en is enkel als jij voelt dat je er 100% voor wilt gaan. 

       Na het traject zal zowel je innerlijke wereld, als je omgeving opnieuw vorm krijgen. Je zult je leven inrichten op een manier dat jij het uiterste eruit haalt.
        Volgeladen met positieve energie en warmte zul jij een inspiratiebron worden voor anderen.      Loopbaancoaching

      80/7 sessies

      Indien je recht hebt op VDAB-loopbaancheques

       • Heb je twijfels over je jobkeuze? Of voel je je niet meer goed op het werk? Je bent hier niet alleen in! Hoewel jij het verdient om iedere ochtend op te staan met een tevreden en dankbaar gevoel, hiernaar streven is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Herkenbaar? Dan is loopbaancoaching jou hulp!

        Als ervaren loopbaancoach is het mijn missie om jou te helpen bij werk gerelateerde vraagstukken, angsten en/of onzekerheden die je hebt.

       • Heb je geen recht op VDAB-loopbaancheques? Geen probleem, ook dan help ik jou graag verder.

       Ik ben een erkend loopbaanbegeleider en werk hiervoor samen met FulFil, de gemandateerde instelling voor loopbaancheques. 
       Via VDAB kan je deze loopbaancheques aanvragen. Je betaalt slechts €40 voor het eerste pakket van vier uur en €40 voor het tweede pakket van drie uur. Je kan in totaal beroep doen op zeven uren begeleiding met de cheques.