Review Hannefrone

Ik was eigenlijk op zoek naar een standaard psychologe. Maar toch zocht ik ook naar een psycholoog die de sessie al wandelend wou laten doorgaan. Ik volgde Elke op Instagram al een hele tijd en had ook al dikwijls informatie gevraagd die ze met alle plezier gaf.

Uiteindelijk had ze mij overtuigd om eens een kennismaking te doen, al wandelend. Mijn eigen hond Milo mocht zelfs meekomen wat al een pluspunt was want dan was hij ook al uitgelaten :). Al snel bleek dat Elke de juiste keuze voor mij was. Ondanks ze wat verder woont voor mij was het nooit een probleem om ergens tussenin af te spreken.

Elke is een hele lieve, grappige en begripvolle coach die zonder oordeel naar je luistert. Bij de eerste sessie moest ik al snel wenen en Elke gaf mij echt de tijd en de ruimte om mij te herpakken en het wel of niet te vertellen. Dat het niet altijd hoeft geeft ook veel rust. Ze helpt mee nadenken hoe het beter kan, waar ik naartoe wil. En ze moedigt vooral ook aan waar je goed mee bent en wat je wilt bereiken.

Ze staat ook voor je klaar na de sessies al probeer ik hier zelf niet te veel gebruik van te maken omdat ik Elke haar vrije tijd ook gun. Maar ze blijft je alsnog met veel plezier verder helpen.

Kortom Elke is de beste en ik zou mij geen andere en betere coach weten te vinden.

Elke blijf vooral zo goed en zo lief de mensen helpen, jij maakt echt een wereld van verschil voor velen! 🥰💜